Friday, May 25, 2007

Free Breakfast n Lunch

Semlm dapat email, management nak banjer makan 1 hari ...fuyoohh!! leh gantung beg duit argh hari ni......selamat duit aku...yehaaaaaaaa..gaji pun dah kuar..cuma jeles argh kat org gomen..well! rezeki depa kan!!

Kat opis pagi ni..penuh seh kat pantry tu...nasik lemak + ayam goreng, yogurt stoberi, dadih plain, dadih pandan, dadih coklat, kek coklat, cucur badan, teh tarik, nescafe tarik, pisang lemak manis bestari..heee..penuh sey hatta kat singki punn, sampai we all takde tempat nak lepak..aku ingat nak zoom pix n paste kat sini, tapi kan..ada urang dah kasik warning..siannn.. kang meleleh ayaqliur sampey skool..waakakkak

Terima kasih le kat org yg banjer tu, moga2 murah rezeki korang sumer...truskan la amalan yg baik ini...hikkhikk...




gambo ni not purely malaysian recipe taw!! ni le roti prata/canai atau dlm bahse org kampong 'lempeng'.. org belah utara duk sebut 'lepek lepek'..Haaa..Haa...ni roti worldwide leh dapat..bikin sindiri pun sinang oooo..sila la lahap dgn cara anda sendiri...and



kujie, sayda..sila duk kosi ijo, korang peminat ijo kan??? kosi biru tu korang jgn sentoh, sensitip.
aisey, kosi merah la takdok..member demam takleh pelahap roti..
tataaaa..selamat berhujung minggu..ceria2 sokmo deh..:)

6 comments:

Kak Jie said...

Ayorkkk..........tak ngam tul kusi ijo tu disandingkan dgn si biru....tapi makasih la Teh pasai tu tapi still nk ngindam slurpee ijo lagi nie......kena wat special request kat 7e

erk...seven eleven..anak sy yg no 2 tu 8/11...leh potong kek sama2 la erk..

tehbunga said...

7e, 8e..cantikkan no tu..
nanti leh sambut skali ek..beh beh..!!

Equilibrium said...

time kaseh kerna menghormati amaran saya(takot gak ek!!!)...

eh...ado lagik makan...HAMPES!!!!

ahhhh...siler letak jaoh2 kusi BIRU n ijo tu...x nak la saya sanding2 seblh si sayda tu..apetah lagik kakjie..kang dia himpit saya, terkepit celah kusi tu!! errr...kalu sanding ngn omputeh buleh x??? YEZZZZZAAA...tengkiu pah ngan kaler BIRU... ijo tu leh la letak tepi utan memana..same jek kaler... kan!

sayda said...

owh.equil jeles dgn kecantikan color kusi itu.huhu.ingt nk cop dh tadi.k'jie lagi laju la plak.
adeih..intenet di sini amat la slow.

Equilibrium said...

tuan umah ada belacan x? saya tingin nak mkn ayaq asam n daging bakaq. mintak seketoi! tengkiu opah!!!

tehbunga said...

@ equil..
tukang buat belacan nak takdok..
nanti leh ikhtiar dapatkan dr urg lain..gerenti beh