Thursday, May 17, 2007

dan aku tak ingin mengingati lagi....

semlm waktu melantak tghari, tak semena mena kawan aku bertanya..soklan maut bagi aku..
aku yg well korang sedia maklum dah ada anak 3 ditanya oleh kawan ni..jika sekiranya ex b/f (cintun pertama tu..) mai semula n bagi ayat2 jiwang ala nak ajak kahwin, camne perasaan aku; maka dgn express aku jawab... teng..teng..teng..!! tunggu

exclusive nih!

larling aku skang ni bukan le cintun aku..ni kira jodoh laaaa...alhamdulillah aku dah sebantal dgn dia selama hampir 9 tahun..dah kuor anak 3 dah pun!! kenal2 jerk trus ambik kata sepakat..k a h w i n! tak lama dan hari ke 150 aku dah sah jadi companion partner dia...rasa cam mimpi jerk..memasing pernah gagal dgn 1st relation...tak mboh pikir panjang doh..harung jerk..untung sabut timbul..bab untung batu aku takmboh pikir weh...sian kat anak aku...dah le yg istimewa si Amar Amsyar tu really attached to his father, kat aku ni dia kurang skit, sbb aku suker piat tinger dia...jahat kan!!!


aku tak tahu apsal kawan aku tu tanya aku soklan tu...yg aku tahu dia ni ala2 rajin berantakan dgn suami dia..aku takmo campor argh urusan appartment depa...dlm selalu pong pang pong pang, anak kuar gak 5 org..rapat2 plak.kesss..kes...kess...

korang nak tahu ape jawapan aku?
musti le nahey kan!! senggal le jawab yes ye nok...at this point of time kan..
lain le ahkak ni bujang laei..samada bujang seorang atau bujang berorang org...wakkakkkkaaa...
matik le kalo laki guwe baca ni..ya ampunn!!!

5 comments:

13may said...

hehhe....

layan layan:)

mad redo1 said...

mmmmm... menarik soklan tuh

jawapan selamat:

takkan nak layan dia plak,
kan awak dah ada...
saya dah sayangkan awak...

boleh terima ke? hehehe...

Cik Kema said...

salam...

herm... kalu saya, kompius jugak nak jwb neh.

jeng jeng jeng... hehehe

p/s - 13may ni ada ajer kat mana2. kompius ;)

sayda said...

complicated tuh..but good decision to make yeah..
tapi mmg pernah terpk ek dis question even dh kawin?hehe..ingt ke yg single je..

salam kenal from sayda
:D

tehbunga said...

@13May

layan amende plak ni, kang tak pasal senapang patah depan mato..tak kuasa mak aik...

@mat redo1
bleh di timbang kati ayat ni...hikkhikk

@cik Kema
psst : sebetulnya payah mak nak jawab..almaklum almost 10 yrs...
dendiam tauu..sungguh tak best tak dapat kawin dgn first luv..uwaaaaaaa

@sayda
salam perkenalan gak dr akak..
bukan pernah terpikir, always terpikir..larikkkkk