Wednesday, August 09, 2006

CYworld

aku teruja nak me'nry cyworld seperti yg di suggest nick eyka..
click aje, kuar IP opis, aisey..leceh la cam gini..takde cara lain, kena nry di rumah le..harap2 malam ni anak2 aku tak sibuk ngacau, no hal kalo ayah bebudak kacau..kesss...kess...

midnite lastnite (ape daaa..) sesi bermesra cara berhemah aku dgn AD, topik berkisar tentang biz, thn ni dah tahun ke3 aku involved kecik2 dlm biz..nak buat besar, capital kurang, setelah we all rugi more 100k on 2004... nak ngabiskan saki baki hutang di bank mmg sakit beb..sakit yg tiada ubat..duit hilang sekelip mata..benda yg diinvest tak nampak..mmg C&^%$# biz partner itew..makan sorang2...

AD : saya nak start, mulakan dgn hentian sepanjang hiway sbn dr kajang hingga ke awan besar
aku : bagus, kite pun hari2 pagi petang lalu jln tu..
AD : hari sabtu ni kite bertindak
aku : cepatnya, kena prepare dulu..takmo main terjah je

sebetulnya kami nak berniaga makanan ringan, tarket market..hentian lebuhraya KL - Ipoh

2 comments:

Mazudi said...

congrate & gud luck untuk bisnes baru ni. Kesilapan yg sudah tu biasanya nak ngajor kita. ;)

blackpurple said...

Bagus.. makanan ringan yang macamana tu...?