Thursday, June 21, 2007

ngantok

bangun kul 4.30 pagi duk gi ngantor larling ke LCCT..arghhh banyak lak keje hari ni, tak dan nak meyembamkan muka ke bantal kecik aku ni ha..bantal ni banyak kenangan, memory silam dgn xbf lama, beli during ikea opening sale kat BU..dah bih 10 tahun dah..

dapat perkhabaran, relative kat KG dijemput ilahi mlm tadi..suspected denggi..lom sempat ke hospital, alfatihah tuk arwah..

Semlm aku attend internal interview..nak tukau dept, takmo la duk sini lelama, ahkak ni dah veteran, level to handle stress tu dah merundun dik non ooii..kalo zaman akak bergetah dulu, OK la jugak, sesambil keje sesambil mengadjust..hikhik, gataii!! dah! dah!!jawab call nun..

dulu ahkak ni org penting la jugak kat opis ni, almaklum duk kat CEO's office..duk bancuh kopi CEO and kalo visitor mai, haku lak jugak tukang serve...yg tak best kalo dapat boss yg tak sporting..beh ooo layan big2 shot ni, ada jerk hadiah dapat, ndak2 international visitor from giant company, ada souvenir tuk boss musti ada tuk ahkak ni ha..kengkadang boss takmo, ahkak sapu dua2..i like i likeee..every yr leh gi concert during minggu keje ahkak..boss sponsor u, and kengkadang dapat lak invitation dr company lain..lagi le ahkak likeeeeeeee..

dah 5 tahun aku tak merasa sumer tu, rindu la plak ngan post tu..la ni keje ahkak hari2 jawab call, di seranah di carot dan kengkadang ahkak carotkan balik depa2 tu sumer...kena caller yg reluctant to talk, and yet act like gud, haa lagi sedap ahkak carotkan!!...

pening laa.. sleepless, restless..mlm ni kena tidor sorang la. chow!

3 comments:

sayda said...

have a good sleep tonite.
and blast weekend!

:D

Red Mummy said...

mak teh eh kak teh

pi le buat apa2 yang patut kat blog aku tu

senyap je ko kan..

tehbunga said...

@sayda
invite le ahkak

@red
sat aku serang, ko tunggu taw!!!