Friday, June 01, 2007

mood swing

Dah masuk June, lagi 6 bulan nak masuk new yr, umur aku pun tambah 1 lagik,..hmm aku masih kat takuk tu gak..sadis..

hari ni nak balik KG larling kat Perak; hajat nak ke sebuah pulau..malang mon & tue ni ada training lak, last mins arrangement; potong stim betoi..cemburu dgn aku gamaknya...ishh ishh tak elok pikir gitu.. tak molek tuk kesihatan..

chow

psst : ada org req BBQ recipe; nanti dik ek, ahkak nak korek gerobok kat umah tu dulu..nanti2 ahkak tepek kat sini

3 comments:

Equilibrium said...

eh,kita dah masuk june ek? aiyokkk..nape cpt beno nie???

jgn la bg resepi tu masa saya dah blk cuti yek pah...beh baik saya gi terkam ayam nandos jek...
neway,tengkiu in advance...kasik resepi wat belacan same lah.ssh tol nak mintak belacan kat hangpa!

Kak Jie said...

cuti2 tu leh plan later la..... kasi la akak diva kita tu blk dulu...sementara dia tak der ni.....kita wat rampasan koser..muahahahaha....kita kick dia jejauh......:p selalu dia ajork kick budak2 BKS tu! he he he..... harus kena tendang ala² kungfu lepas ni.....:p


cik teh...... gubuk tu ade tak resepi mcm mane nak petik jari jer...kuar bagai² makanan enak²..hiks..!

sayda said...

jom nando's jom!
equil nk ekut?
ngeh2

drooliing nging nging~