Wednesday, March 14, 2007

Pssstt

diam tak diam..ha almost 1 month aku tak update blog ni..
baaaaaaaanyak citer, tapi cam ada satu -ve magnet plak dok sekat jejari aku dr mengetuk keyboard...korang pernah dak rasa lagu tu...

aku mula dengan citer cont'nd dr last entry aku..weekend aje aku pisah ngan larling..anak2 plak ikut suker hati depa le nak ikut mak ke pak..penyakit ke tu....
ape ke idak cuti CNY, aku balik kampung aku & hangkut 2 org anak, sorang ikut paknya...
awal bulan hari tu pun sama...pastu minggu cuti sekolah baru ni pun sama....cam best la plak lagu tu..cuma cuak gak aku lelama nanti jadik habit...kalo larling trus balik kg dakpe..kut dia nyinggah memana, akkuuu jugak yg haru...haaa saper nak tulun...perhaps kak sri siantan aka redmummy buleh..acik dak!!! korang nak baca kisah tu, carik sendiri, link ada kat right panel blog ni..

early march aku ke Kuala Terengganu, angkut 2 org anak aku..penat seh..
drive all the way from KL tu KT...antor anak buah kahwin dgn awekz KT..lepak 1 malam then on d way balik KL drop sat kat pantai Cherating...layan anak2 mandi..
sampai KL deman u ols..sengal segala otot..haa dapat aku MC 2 hari...aku dah lama tak drive jejauh..selalu jadik co pilot jerk..nasib baik larling sporting, sanggup jadik tukang urut, mengurut dan di urut..opss!!

netwok kat umah slow ya aamat, sekeping gambor pun takleh gi..
besok aaa aku letak gambo ek...

3 comments:

dilaOHdila said...

oi kak teh, jumpa kita kat sini erk. Pekabor teh

tehbunga said...

eh eh dilla pun baca ku..
malu la guwe..

Red Mummy said...

ye ye

apa masalah anda

boleh saya bantu?

tidak ada bayaran dikenakan, so baik ko anto cepat2 sebelum aku mula kira untung...

hik