Monday, February 12, 2007

moody

sengaja aku tak menghantar amar ke sekolah..masih memikirkan pro & cons jika stop amar ke class...mungkin amar akan seharian di buaian...panjat tangga..panjat kabinet..turun naik tangga aje..takde xtvt social..

Cikgu Vasanthi call & mintak maaf kejadian last Friday...hati aku masih marah tapi sengaja aku calm down biler dengar suara dia...dia mintak aku hantar amar macam biasa...

so rabu ni penentu..kesian amar...

3 comments:

Red Mummy said...

kata nak tukarkan dia ke sekolah baru?

Les Moulin said...

So apa explanations pasal kesan² calar kat badan Amar tuh??

tehbunga said...

red
not yet finalise..

moulin
besok citer panjang...ada 5-6 kesan cam kena tali pinggang..