Thursday, November 16, 2006

makan2 lagik

kejap lagi we all ada jamuan raya..dept kecik..takde meriah mana punnn.. tapi aku dah spent peruk awal2..dr mlm tadik aku tak makan..aci ke?..makan2 berjalan dgn lancar, ..kurang meriah sbb takleh makan sekali harung..ikut schedule lunch memasing..my turn @ kul 1pm..
memula aku try laksa sarawak, 1st time lantak nih..
> makaroni goreng
>> nasi impit kuah kacang
>> nasi lemak..
>>> puding caramel, kueh mueh, cake secret recipe...dann
>>> last aku lantak buah2an..air 2 gelas...
>>>>>>>>>>>>>>>>finally tersandor kenyang weii..

tak best, peruk dah le kenyang, dapat plak surat Revised Term abd Conditions of Service..yg paling hampeh..paling mendukacitakan..dah le banyak benefit kena tarik..gaji plak takde adjustment...aku campak jerk surat ke dlm beg warna coklat ...supervisor sibuk soh aku sign..
sorry no layan at this time, at this moment.....

4 comments:

Rontol said...

Salam,nk bgtau kakijawa dh pindah ke kakiblog.Harap2 la dpt update link tu yer (-;

Red Mummy said...

mak teh weih

bila nak buat chat box ni..

Mazudi said...

Ingatkan dah tersesat ke mana pulak tadi.

Sampai bila la beraya ni. Tak abis lagi eek.

tehbunga said...

mazudi..
aku masih terkial2 nih...camne nak letak shoubox yer..
meh ajor ahkak sorang...

redmummy
ko kasik sabar, ek..dah ada shoubox nanti kita chating sampai buhsan..hikkhikk

rontol
nanti aku update blog ko tauu..jgn worry