Wednesday, November 15, 2006

Blog ku berwajah baru

Isnin, 13/11
dalam hujan yg agak heavy aku memandu leka sambil dengar lagu, ntah pepe lagu yg dj putarkan..tetiba gedebuk..!! apa tu?..
mak aiii tercampar tayar cap...
rupernya aku terlanggar lubang yg amat beso..apsal le lubang tu ada kat situ...
ishhh tak pasai2 terbang topi tayar (rimcap lee)..
dah le tu stering goyang, tayar goleng..
aku..aku gagahkan jugak, alhamdulllah..selamat sampai depan rumah..

Selasa, 14/11
tayar pancit bebb..nasib baik laki aku OS, aku rembat kete dia ke tempat keje..

hari ni guwe puasa daaaaaaa....sempat ke idak nak perabis ganti posa ni...

Psst : Page ni upgraded to betaversion, so aku tak rheti nak paste dialog box..pepehal korang tinggalkan aje mesej atau cadangan di "comment" column yeaa....

No comments: