Thursday, May 19, 2005

SAMAN

semalam buat pertama kalinya aku comment kat http://www.merryhearted.com
Almost everyday aku lepak kat merry's...

Enjoy baca blog merry, macam2 kisah, ada kisah duka, ada ceria, ada yg boleh gelak sakan, then ada yg boleh motivate. Nice meeting U merry...:)

Aku nak bagitau, aku selalu kena saman,
tak selalunya aku buang aje surat tu,
Tak minat nak simpan, dah le saman ekor..haaa

Biler baca blog kengkawan, waa best, enjoy..
pandai plak mereka ayat cun..heran aku camne theyall cerdik gitu..hEE...HEE..
ada yg kengkadang tak pernah aku dengar lagi ayat2 power theyall.
AKu nak develop skill menulis ni liat skit...dulu bukan budak art..

Nak story skit pasal anak...anak ni cukup istimewa di mata aku 1 keluarga
Amar Amsyar diberi nama; Born on 11/09/2001,
Premature baby wif weight only 1KG masa dilahirkan.
Amar dah besar, dah bijak & dah handsome ...ikut muka ayah
Kelemahan Amar, dia tak tahu nak bezakan siang dan malam..
jadik waktu tidur amar adalah di siang hari..

Menjaga amar mmg teruja, kesabaran 101%..
panjang lak bebel..enuff le for today..nanti kite chat lagik..

Amar Amsyar istimewa di hati ku


No comments: