Wednesday, November 07, 2007

7E

beberapa tahun dolo, korang kira la ek, tak cukup finger tangan, korang tambah ngan jari kaki..aku kawin early 30s, seploh bulan pastu kuar sorang putera..skang my putera lam darjah 1..tak koser mak nak bagi exact figure...korang terer maths kan?..

ni aku nak habaq, sejak ku korbankan zaman dara ku, j a r a n g - j a r a n g aku sambut hari sejarah ku ini..kaedahnya laki aku ni bukan sorang yg jiwang or romantis..dia jenis main sauk tangkap muat gitew..aci dak? sedih kan..huhuu..huuuuhuu

setiap 7E akan berlalu gitukkk jerk..dah bertahun dah cam ni, aku dah sengal pun dgn pe'el dia..aku kunyah and telan deep inside, tak koser nak gaduh bagai...

aku rajuk ni, aku malaih nak type lagik...baik aku layan citer kg boy dgn anak2 aku,
adakah aku ala2 opah lam citer tu, atuk pun dah tak dulik..uwaaaaaaa

16 comments:

Red Mummy said...

kak

selamat ulang tahun..

sabar ye kalo suami x ingat

kalo letak kat blog a reminder, every1 will remember...

sayda said...

selamat hari ulangtahun.

8 years ke?

moga bahagia selalu!

nanonano said...

salam,

hepi belated besday :D

ita yusoff said...

happy belated bday kak :)

Aku Bukan Bidadari said...

happy belated bday.
bagi tau dia..luahkan yg awak nk celebrate...sesama!

mazudi said...

Kak.. sebenarnya saya ni pung jenis laki yang macam laki akak tu jugak. Maleh nak layan.

kecik hati ker kak?

Jie said...

ari tu masa baca entry kak red 11/7 dia tu mmg teringat sgt kat teh..tp lepas tu....my pc wat hal..server pun lebih slow dari siput babi...geram nk merayau nk komen pun tak buleh

so harap tak terlambat..nk ucap
slmt ulangtahun kelahiran..moga dipermudahkan segala urusan

STEFENO said...

Hi...salam. Hapy anniversery.

Ida said...

Teh..lama aku tak lawat ko...aku rasa kalau dia tak romantik apa kata ko mulakan...manalah tahu kan kekadang depa ni tak reti kena kita bagi manual barulah paham....

Happy Belated Teh.......

Aina said...

Salam teh, 7E tu amende?
Anyway Happy Belated Teh...
Eppy always okey.

julia said...

suka ayat "kunyah and telan deep inside"

=D

soh hubby baca blog nih.

MNN said...

happy belated birthday!! :)

MNN said...

happy belated birthday!! :)

viruspadu said...

hepi belated birthday ke anniversary ni... alahai somi x hengat ek... shedihnya...

Jie said...

makcik ooooiii...p mana ni, dah keje kat 7e ke?

muah..:D

Red Mummy said...

kak jie

ye le tu kot makteh dah keje ngan 7E

dah msk taun baru kak teh oi

awat sunyi sepi je ni