Wednesday, December 06, 2006

muzikal kanak2 ali baba

thinking to bawak amir nonton teater alibaba..amir mmg peminat sketsa macam macam aznil..
mungkin ada objection dr ayah amir..ayar amir kurang suke aku expose anak2 dgn benda2 camni..ye le zaman la ni, kita tak tunjuk pun, anak2 lebih advance..tak dikaborkan pun, depa bleh tau melalui TV..

hari ni cam biasa routine aku jemput amar..aku sebetulnya banyak nak gantung gambo kat sini..tapi aku masih lom dapat lagik adobe photoshop yg bleh embeded text kat pics..dah soh my colleque kat sini carikan CD pirate..once aku dah dapat nanti, akan meriah le blog aku dgn gambor warna warni hitam putih..korang jgn bosan plak nanti..

kalo rajin petang aku sambong ngomel lagik ek..

petang on d way to send amar home, nana DJ erra siarkan lagu suratan ato kebetulan..lagu ni always be my favorite song...banyak kenangan payau tentang lagu ni..citer dolo dolo loo..zaman aku berambut karat (light aje weh)...nanti aku story aa..

di opis aku abiskan masa merayau2 baca blog kengkawan...aku masih lagi belajor camne nak menshantekkan blog nih..kejap2 tuko layout..never satisfied till d end..

bau asap la plak kat opis ni, baik aku chow


mlm..
dinner nasik kerabu aku mlm ni...tak syiok makan sengsorang..
larling balik keje lewat..

2 comments:

Mazudi said...

Aku pun kalau tinggal dekat tempat yg boleh exposekan anak aku ngan benda gitu, aku rasa aku bawak jugak.

hmm... aku tunggu lagi ngomelan ko.

tehbunga said...

tu le pasal, aku suke benda2 camni, zaman aku kecik tak merasa kan?? thanks singgah..skang cuti sekolah cikgu relax skit ek..
tok kelik kelate ko??hikkhikk