Wednesday, February 15, 2006

Selamat Tahun Baru

Rasa tak terlewat unt bunga mengucapkan selamat tahun baru 2006 kepada blogger sumer, dan juga selamat menyambut Maal Hijrah...
bunga dah lama tak visit blog nih...
sesaja menyibukkan diri, konon takde masa...haaaa



hari ni masuk hari ke 4 anak bunga Amar Amsyar di tinggalkan di kindergarden sensorang, I mean takde family members yg accompany..betul2 serah kat teacher Pn Rusnah 100%..
Bunga nak ajar Amar Amsyar Berdikari...

Ibu doakan Amar Amsyar berjaya dalam hidup samada di dunia dan juga di AKhirat nanti.

wasalam

1 comment:

mattbencon10540394 said...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.